Geberit Logo
Geberit funkciók

Geberit funkciók

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Geberit DuoFresh szagelszívás

A Geberit hatékony szagelszívó rendszere, a DuoFresh közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el a kellemetlen szagokat. Egy kerámia-méhsejtszűrőn keresztül megszűri a levegőt, majd visszajuttatja a helyiségbe. A közelségérzékelőnek köszönhetően a szagelszívás automatikusan elindul, amint valaki ráül a WC-re. Kényelmi funkció még a diszkrét irányfény és a vízkezelőtabletta-betolóegység.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Geberit DuoFresh modul vízkezelőtabletta-betolóegységgel

Nyissa oldalra a működtetőlapot, tegye be a Geberit DuoFresh vízkezelőtablettát és csukja vissza!

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh beépített irányfénnyel

A működtetőlap mögött egy LED irányfény gondoskodik a diszkrét megvilágításról, hogy éjszaka a toaletthez vezető út könnyen megtalálható legyen. A fényt egy közelségérzékelő vezérli, ami a szagelszívó és az irányfény automatikus be- és kikapcsolását biztosítja. Beállítása egy alkalmazáson keresztül személyre szabható.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Diszkrét, mégis megbízható

A Geberit magas fokú kényelmet és tartósságot szavatol, mindezt a fal mögül. Az egyetlen, ami látható, az a technológiát rejtő kezelőfelület: a működtetőlap. Ennek helyes megválasztása fontos, hiszen éveken keresztül fog használója együtt élni döntésével. Válassza ki a számos lehetőség közül azt a működtetőlapot, mely a legjobban illik Önhöz és fürdőszobájához!

Egy téglalap alakú formából mindig új ötletek és funkciók származhatnak. A Geberit így teszi lehetővé a modern, személyre szabott fürdőszoba kialakítását.

Sigma21
Sigma21
Sigma21

Esztétikus görbületek a pihentető fürdőszobai élményért

Lehetetlen a köröket tovább fejleszteni; csupán fokozni vagy átrendezni lehetséges őket. A Geberit működtetőlapok újraértelmezik a kerek formákat, hogy alkalmazkodjanak a mai kor követelményeihez. Designgyűrűkkel vagy azok nélkül. Finoman csiszolt élekkel. Harmonikusan egymás mellett elhelyezkedve, vagy kecsesen egymásba hajolva. És az eredmény mindig jól körülhatárolt.

AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80

Elektronikus higiénia

A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy a fürdőszobahasználók egyre kevésbé indítják szívesen a WC-öblítési folyamatot kézzel – ehelyett inkább olyan megoldásra vágynak, amely érintésmentesen működik. Az infravörös érzékelőket használó, elektromos WC-öblítésvezérlőkkel a Geberit megtalálta a megfelelő megoldást erre az egyre inkább teret nyerő igényre. A WC-nek elektromos csatlakozásra van szüksége, ennek biztosítása azonban rövid időn belül már úgyis szinte szabványeljárássá válik.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Fürdőszoba a saját ízlésének megfelelően

Tervezzen egyedülálló fürdőszobát, amely csak az Öné! Tegye személyessé a fürdőszobáját alapanyagok vagy mintázatok egyedi választékával! A Geberit Sigma21 és Sigma50 működtetőlapokkal saját, személyre szabott külsőt választhat. Használjon a fürdőszobájához tökéletesen illő felületeket, vagy válassza ki a kedvenc mintázatát! Kreativitásának semmi sem szabhat gátat!

Messze kényelmesebb

A Geberit távműködtető számos esetben optimális megoldást kínál. Szóba jöhet a használata, ha a WC-kerámiától távolabb szeretnénk az öblítésvezérlőt elhelyezni, vagy kisméretű működtetőt szeretnénk, illetve, ha Geberit Omega falba rejtett tartály kerül beszerelésre, alacsony beépítési magassággal, és a felnyitott WC-fedél akadályozza az elölről történő WC-öblítés működtetést.

Mi a következő lépés?

Fürdőszobai termékcsaládjaink bemutatótermekben

Keresés a közelben

Bemutatóterem keresése a közelben